Бургазлии на Росенец: Провокират ни да възобновим протестите

NetNews

Жители на Бургас се събраха на плажа в парк „Росенец“ край лятното имение, свързано с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, за да открият летния сезон. На място хората установиха, че плажната ивица е обрасла с трева и храсти, предаде БНР.

На последното съдебно заседание стана ясно, че от извършената съдебна експертиза вещо лице е установило съществено разминаване на параметрите на плажната ивица, посочени в Кадастралната карта и реалните ѝ граници. Това е и конкретната причина за инициативата днес, заяви Бисер Русимов от Организацията за закрила на българските граждани:

„С тези си действия възобновяваме ходенията на плаж там, за да припомним, че това наистина е плаж, а не е нещо друго, както искат да го изкарат – земеделска земя и така нататък. Организирано ще бъде тази седмица. Тепърва ще има и още такива организирани мероприятия, защото безочието на някои хора е безгранично“.

„Хората, които твърдят, че това не е плаж, ни провокират отново да възобновим протестните прояви“. заяви още Бисер Русимов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бистрят на дискусия собствеността на медиите и финансирането им от държавата

По инициатива на Министерството на културата тази седмица ще се проведе дискусия за медийната среда в България, предаде БНР. Нейната цел според министъра проф. Велислав Минеков е да отговори на въпроси като защо България е слязла от 34-о на 112-о място по медийна свобода, за медийната собственост и за финансирането […]