Българско лято: САЩ влияят на политическия живот в България

NetNews

От Гражданска платформа „Българско лято“ настояват за изясняване на мотивите за включването ѝ в списъка на санкционирани лица на американската служба за контрол на чуждестранните активи, става ясно от съобщение до медиите.

От „Българско лято“ с основател намиращия се в Дубай бизнесмен Васил Божков са изпратили писмо с искането до американското посолство у нас, Европейската комисия, Държавния департамент на САЩ, Министерски съвет, министерствата на вътрешните и външните работи и до българския президент.

Ръководството на платформата иска ясна и точна информация кои са политическите лица, получавали подкупи според американската служба, и определя като вмешателство във вътрешния политически живот на България включването на партията в списъка със санкционирани фирми, което щяло да създаде непреодолими пречки пред явяването ѝ на парламентарните избори.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Походът на Надал на "Ролан Гарос" продължава - елиминира британеца Камерън Нори

Защитаващият титлата си Рафаел Надал ще играе за 16-и път в кариерата си в четвъртия кръг на Откритото първенство на Франция по тенис и за общо 50-и в турнирите от Големия шлем. Поставеният под номер 3 Надал елиминира британеца Камерън Нори с 6:3, 6:3, 6:3 след малко повече от два […]