Валери Симеонов: Гласувам за повече почтени и некорумпирани депутати

NetNews

Съпредседателят на Патриотичната коалиция „ВОЛЯ и НФСБ“ Валери Симеонов упражни правото си на вот в 9 часа в избирателна секция в бургаския квартал „Меден рудник“, съобщи бТВ.

Той избра да гласува с хартиена бюлетина, вместо машинно, тъй като се притеснява от софтуерни манипулации.

Симеонов заяви, че гласува за повече честни, почтени и некорумпирани народни представители.

„Гласувам за това в българското Народно събрание да има повече честни, смели, отговорни хора, които да са почтени и некорумпирани. И дай Боже това да даде тласък на държавата, защото такива хора мислят на първо място за държавата, а след това за себе си и за партиите си. Така че дай Боже да има повече народни представители, които на първо място да поставят интересите на държавата“, заяви Симеонов.

На въпрос защо не е гласувал машинно той отговори, че е убеден, че ръчното гласуване дава една по-голяма сигурност и прави невъзможна манипулацията.

„При ръчното гласуване няма софтуер, който може да бъде манипулиран, нито пък има софтуерни специалисти от Венецуела, които да подготвят машините за гласуване“, заяви той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-умната четка за зъби вече е на нашия пазар

Пазарът на електрически четки за зъби със сигурност не е от най-интересните и пълни с новости, но през последните години има много интелигентни решения, с които различните производители са привлекли вниманието на обществеността. Решения, свързани с нашите смартфони, които могат да предоставят статистика за стила на четкане, както и индикации […]