Валери Симеонов: Марешки е бил толкова пъти на Червения площад, колкото и в Белия дом

NetNews

Марешки е бил толкова пъти на Червения площад, колкото и в Белия дом. С тези думи коалиционният партньор Валери Сименов коментира, как се тушират различията между "Воля" и неговата партия. В различните позиции за АЕЦ "Белене" и към Русия ги обединявал националният интерес на България. Борбата срещу картелите и монополите е основното, което обединява двете партии. На "Воля" – против картелите в горивата и лекарствата, а на НФСБ – за запазването на малкия бизнес, посочи той пред bTV. В основата били на икономическия патриотизъм.

Според Симеонов икономическите и здравните антикризисни мерки са могли да бъдат и по-добри. Той самият не се е имунизирал, но не е против имунизирането.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как да разберем дали се нуждаем от антибиотик

Медицината има ясно, категорично становище относно антибиотиците: те спасяват живот, прилагайки се само когато е необходимо, тоест за лечение на бактериални инфекции. При вирусни инфекции не само не действат, но може и да са опасни. Създава се резистентност и антибиотиците спират да действат при упорити, застрашаващи живота инфекции. Затова все […]