Васко Кръпката: Комунизмът си отиде, но предпоставките за неговото завръщане са факт

NetNews

Преди 31 години, когато площадите бяха пълни, а надеждите големи, една песен събираше овациите на всички. В момент, в който страната скъсваше с оковите на един тоталитарен режим, „Комунизмът си отива“, изпята от Васко Кръпката, се превърна в символ на промяната. Какво се получи за тези 30 години през погледа на вечния бунтар?

"Комунизмът си отиде, но предпоставките за неговото завръщане са винаги налице", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS музикантът Васко Кръпката.

Той призова да се слуша и последния куплет от емблематичната песен, който предупреждава, че борбата продължава. Музикантът смята, че и до ден днешен всичко зависи от БКП, които присъстват в служби, фирми, корпорации, банки.

Васко е притеснен от олевяването, което е характерно за днешните времена. Все пак той вярва, че всичко е в наши ръце, винаги има избор и има хора, за които да се гласува.

Музикантът смята, че стената е вътре в нас, от едната страна са калашниците, от другата са китарите, изборът на изкуството прави света по-добър.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ясен Петров: Днес си беше една битка! Смятам, че има развитие в нашия отбор!

Селекционерът на България Ясен Петров похвали тима след поражението с 0:1 от Русия. Той е доволен от раздаването на футболистите. "Не мога да не бъда доволен от старанието на нашите футболисти срещу много сериозен противник. Атмосферата беше прекрасна, но за съжаление не издържахме. Допуснахме една грешка. Ние също имахме своите […]