Венелин Петков нападна bTV заради новина за Бойко Борисов

NetNews

Бившият директор на Дирекция "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Венелин Петков публикува в социалните мрежи интересен коментар след раздялата с телевизията.

Той сподели новина, публикувана в сайта на медията на 29 декември миналата година, свързана с поредната инспекция на премиера Бойко Борисов. Нейното заглавие е "Борисов инспектира рехабилитацията на пътя към Рилския манастир", като се говори за ново включване на Борисов от пътя до Рилския манастир, където беше изградено ново укрепително съоръжение (което се срути броени дни след това, бел.ред.)

"Малко контекст от 29.12.2020

(Определение за новини: точно отразяване на важни събития от деня в контекст, който им придава значение)", написа Петков, споделяйки новината, намеквайки нейната незначителност.

Припомняме, че той вече не е на поста след решение на новия изпълнителен директор Мартин Швехлак, който беше назначен преди по-малко от месец. Постът му зае водещия на сутрешния блок Антон Хекимян. Отстранена беше и програмната директорка на телевизията Маргарита Александрова, като шеф на дирекция "Програма" става Христо Хаджитанев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Акад. Петрунов с подробности за ваксините и кога трябва да се поставят

В страната имаше добър ваксинационен план – разбира се, че трябваше да се започне от медиците на първа линия. Това заяви в сутрешния блок на БНТ имунологът акад. д-р Богдан Петрунов. "Няма съмнение, че хронично болните и възрастните хора са застрашени, затова и те са следващата група за ваксина. Важното […]