Верижна катастрофа между камион, лек автомобил и микробус в Русе

NetNews

Верижна катастрофа между камион, лек автомобил и микробус е станала в Русе, предаде БНТ. При инцидента са пострадали мъж на 24 години и 21-годишната му спътничка. И двамата са били откарани в болница с леки наранявания.

Тежкотоварният камион с шуменска регистрация е идвал откъм Разград. На кръстовището между бул. “Христо Ботев“ и „Васил Левски“ е навлязъл е с висока скорост и е ударил странично лек автомобил Audi с двама души в него, който е идвал откъм телевизионната кула в града, допълни "Русе Медиа".

При удара колата е била повлечена, влачена и запратена настрани, докато камионът е продължил напред и се е врязал в служебен автомобил на „Комунални дейности“. По време на инцидента служителите са извършвали монтаж на допълнителна секция на светофара.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Окончателни резултати: Ямбол е звездата на БСП, ГЕРБ с най-слаб резултат от всички избори досега

Резултатите в Ямболско са обработени на 100 процента, съобщиха от Централната избирателна комисия. Регионът е сред петте в страната, които първи отчетоха данните си. Едно е ясно: в цялата страна БСП бие единствено тук, а ГЕРБ вади най-слабия си резултат досега на парламчентарни избори.