Весела Лечева се отказва от участие в листите на БСП

NetNews

Весела Лечева се отказва от участие в листите на БСП за изборите на 11 юли. Това обяви лично тя в профила си във фейсбук.

"Няма да преча на Корнелия Нинова в стратегията ѝ за спечелване на изборите. За пореден път останаха нечути организации и личности, които са доказали лоялността си към партията, както и, че могат да извоюват първото място на избори. Благодаря от сърце на всички структури на БСП в област Велико Търново, на нашите кметове и редови социалисти. Оставам до вас, оставам вярна на БСП!", написа Лечева.

По-рано днес Националният съвет на партията одобри предложението на Изпълнителното бюро водач на листата във Велико Търново да е Явор Божанков.

Още на изборите на 4 април 27 местни лидери и червени кметове изпратиха писмо до "Позитано" 20 с искане Лечева да е начело на листата. Двукратната олимпийска вицешампионка е почетен гражданин на Велико Търново.

Темата за водача на местната листа е била обсъдена с ръководството и на среща преди ден.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сезираха гл. прокурор заради съмнителна поръчка на Костадин Ангелов

Глaвният пpoĸypop e ceзиpaн след сигнал от бившия депутат от БСП Явор Божанков. Вследствие на това е проведено разследване на БНР зa cъмнитeлнaтa пopъчĸa зa дocтaвĸa нa дeзинфeĸтaнти, мacĸи, pъĸaвици и гaщepизoни зa избopитe нa 4 aпpил. Проблемът е свързан с здpaвния и иĸoнoмичecĸия acпeĸт oт нaпpaвeнитe дocтaвĸи зa ocигypявaнe […]