Веселин Марешки и Валери Симеонов – водачи на листи във Варна и Бургас

NetNews

Лидерите на новосформираната коалиция за предстоящите парламентарни избори между "Воля" и НФСБ – Веселин Марешки и Валери Симеонов, ще водят листите на обединението във Варна и в Бургас. И двамата са взели решение да оглавят само по една листа, пишат от пресцентъра на НФСБ.

„Варненци ме познават добре. Варна е символът на освобождението от картела. Битката ми за справедливи цени започна именно оттам – преди 30 години с аптеките и преди пет години с бензиностанциите. Наясно съм с проблемите на съгражданите ми и имам готови решения за тях. Въпрос на чест и отговорност е да поискаш доверието именно на хората от родния си град“, коментира лидерът на "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

„Бургас е родината на патриотизма, на Националния фронт за спасение на България и на телевизия СКАТ. Но аз съм човек на действието – вярвам, че трябва да продължа да представлявам Бургас с реална работа, не с приказки“, заяви лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какви и колко нови коли се продават у нас през 2021-а

Своеобразната класация, която ви показваме по-долу е изготвена на база регистрациите на нови автомобили в КАТ през месец януари 2021 година. Продажбите, както се вижда, съвсем не са много, като над 100 автомобила от един модел е успяла да продаде единствено марката Dacia. Става дума за модела Dokker. Румънската марка, […]