Весислава Танчева: Това не е журналистика, а издевателство

NetNews

"Изключителна перверзия е да върнеш глобите в градския транспорт преди да си върнал автоматите за продажба на билети вътре във возилото", написа в профила си във Фейсбук PR-експертът Весислава Танчева.

"Нямам представа защо Столична община си го причинява, но перфидното удоволствие, с което медии пращат екипи да снимат първите глобени, ме втрещява.

Вместо да търсят сметка на общината за похарчените десетки милиони за неработеща система за електронно таксуване, те превръщат в Обществен враг номер 1 някакви хорица от крайните квартали, озовали се без билет в първото работно утро на годината.

Това НЕ Е журналистика, не е репортаж, не е и не може да е тема повече от 15 минути в сутрешен блок. Това е издевателство върху пленена аудитория!", заяви Танчева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доверието към Зеленски спада

Рейтингът на украинският президент Володимир Зеленски продължава да бележи спад, съобщи РИА Новости. При следващи избори той би получил подкрепата на 26.2% от избирателите. На вота, който спечели, той получи подкрепата на 70% от гласоподавателите. Все пак Зеленски е лидер по одобрение сред политиците в страната. Той има доверието на […]