Взаимни обвинения след катастрофа с патрулка

NetNews

Катастрофа между патрулка и друг автомобил е станала на столичния булевард „Ломско шосе” в нощта срещу понеделник. Щетите и по двете коли са сериозни. Според шофьора, ударен от патрулката, полицаите са преследвали друг автомобил и са се движили с висока скорост. Органите на реда пък твърдят, че им е било отнето предимството.

„Мина кола с бясна скорост. След това тръгнах да правя ляв завой. Тогава ме удари патрулката. Аз се движих с около 20 км/ч.”, разказа Цветан Йорданов в ефира на „Здравей, България".

„Полицаите караха с над 100 км/ч. При спазено ограничение колата ни нямаше да изглежда така, нямаше да се отворят еърбеците. Ударът беше толкова силен, че колата се завъртя на 360 градуса. Едни момчета дойдоха да ни изкарат от автомобила. Полицаите дори не се извиниха за станалото. След 4 часа органите на реда прецениха, че аз съм карала колата, което е абсурдно, защото дори нямам книжка. Направиха тест за наркотици и алкохол на Йордан. Излязоха отрицателни. Накрая го изкараха виновен, взеха му талона, написаха му акт, а колата ни е унищожена. Това е абсурдно”, заяви Кая Рангелова.

По думите на Йордан в акта пишe, че е отнел предимството на полицейска кола.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Северна Македония да направи следващата крачка

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев заяви, че неговата страна няма как да бъде разделена от Албания за старта на преговорите с ЕС, съобщи Нова Македония. Двете кандидатури се разглеждат паралелно. През миналата седмица европейският представител по разширяването Оливер Вархели направи коментар по темата. Според него е възможно Албания да […]