Волен Сидеров: Каракачанов и Симеонов се опитаха да извършат бракониерство

NetNews

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, особено Каракачанов, защото той внесе това заявление, се опитаха да извършат политическо бракониерство. Те внесоха заявление да присвоят името 'Обединени патриоти". Освен, че съм изключен от коалицията, те се опитаха да присвоят местата от СИК и РИК и да вземат името на коалицията, което е много важна подробност. Това Върховният административен съд го пресече, защото се позова на законността, защото всички решения се взимат от трите гласа. Това коментира лидерът на АТАКА Волен Сидеров в ефира на "Балотаж".

"Тринадесет души от ЦИК гласуваха положително за това решение преди решението на съда. В момента те не обясняват своето решение, дори не се явиха на второто дело. Представител на ЦИК не защити своето решение защо са гласували така, защото може пък да убеди съда. Това означава, че ЦИК е тръгнала да извършва политическо решение. Съдът постанови закона", допълни Сидеров.

"Опитът за измама мобилизира нашите активисти. Те видяха как партньори, с които си се събрал, няма как предварително да ги знаеш какви са. Има една поговорка: "Дай му на един човек власт, за да видиш какво представлява". Аз като човешки характери може да съм знаел какво представляват Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, но влизайки във властта те вече показаха, че всъщност искат да се занимават с лобистки закони, с изгодни неща, а не толкова с кауза. Когато аз започнах да ги критикувам, те решиха, че ги нападам лично. Но пък ние все пак постигнахме успех и изместихме ДПС от трето място по избиратели", коментира Волен Сидеров.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Наказание от Брюксел! Унгария няма да получи 6,3 млрд. евро грантове от еврофонд за възстановяване от COVID кризата

Унгария няма да получи полагащите ѝ се 6 милиарда и 300 милиона евро грантове от европейския фонд за възстановяване на икономиките от COVID кризата, ако не промени законовата си уредба за обществените поръчки. Това се казва във вътрешен документ на Еврокомисията от 26 януари, цитиран днес от агенция Ройтерс. Комисията […]