Волен Сидеров: Цензурират ме! Кошлуков отказа да ме излъчи

NetNews

От партията на Волен Сидеров "Атака" твърдят, че "Българската национална телевизия, издържана с десетки милиони от парите на данъкоплатците, манипулира гласоподавателите". От пресцентъра на политическата сила обявиха, че генералният директор на обществената телевизия Емил Кошлуков е отказал да излъчи изявлението на гласувалия Сидеров.

"Генералният директор Емил Кошлуков, който е протеже на ДПС, цензурира лидера на АТАКА Волен Сидеров. Кошлуков отказа да излъчи изявлението на Сидеров след като упражни вота си. Да бъде заглушена парламентарно представена партия, участвала в последните 5 мандата на Народното събрание, е абсолютен прецедент в българската история през последните 30 години", гневят се от "Атака".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Още злато за България!

Ангел Русев спечели втора титла за България от Европейското първенство по вдигане на тежести в Москва. В категория до 55 кг. 19-годишният ни щангист не остави никакви шансове на конкуренцията и безапелационно грабна победата. В двубоя нашето момче събра 258 кг. и с цели десет килограма преднина от втория – […]