Волтова дъга покоси 15-годишен, ученикът е с тежки изгаряния

NetNews

15-годишно момче е с тежки изгаряния, получени от волтова дъга на жп линия във Велико Търново, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал вчера следобед в района на тунела на железопътната линия в близост до паметника "Асеневци".

Момчето се е разхождало в района заедно с приятели, а причините за злополуката тепърва се изясняват. По неофициална информация носените от ученика слушалки за музика се заплели в жица.

Тийнейджърът е получил сериозни изгаряния. След като е откаран в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", медиците са преценили, че състоянието му е тежко и изисква да бъде транспортиран към болница "Пирогов" в София. Момчето е с опасност за живота.

По случая е започнато досъдебно производство по чл.134 от НК. Разследването, което трябва да изясни причините за злополуката се води под наблюдението на Районна прокуратура – Велико Търново.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пропадна трансферът на Ивайло Чочев в Лудогорец

Трансферът на Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 в Лудогорец окончателно пропадна. Полузащитникът ще продължи да носи екипа на "червените", с които има договор за още един сезон, съобщават колегите от "Блиц". Разградчани не правят трагедии от неосъществената сделка и добрите им отношения с ЦСКА 1948 се запазват. 10-кратните шампиони имат […]