Връщат екипа на Нона Караджова от ГЕРБ в МОСВ?

NetNews

Служебното правителство връща целия екип на министър Нона Караджова от кабинета на ГЕРБ в Министерството на околната среда и водите, съобщи Афера.бг.

В министерството били потресени от уволнението на Михаела Доцова, която е директор на правна дирекция и доказан специалист през годините, която никой не е закачал политически, пише сайтът. Тя е дъщеря на дългогодишния кмет на Берковица от БСП – Доцов. Кметът е първият включил се в инициативния кабинет за издигането на никому неизвестният тогава Радев и регионален организатор за Монтана на предизборната му кампания.

Правителството на Радев гони специалистите, които и ГЕРБ не закачаха, и назначава на тяхно място гербаджии, пише сайтът.

Афера.бг припомня, че служебното правителство назначи Петър Димитров за заместник министър на Околната среда и водите. Същият е бивш директор на Басейнова дирекция – Плевен в МОСВ от ГЕРБ. Същият е освободен от поста от Емил Димитров – Ревизоро заради големия корупционно-екологичен скандал, свързан с незаконните сметища около Плевен.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Президентът: Нашите спортисти години наред разнасят славата на родината ни по света

Нашите спортисти неведнъж са ни карали да се чувстваме горди като българи и години наред разнасят славата на родината ни по света. Те вдъхват вяра, че не само можем да мерим сили с най-големите, но и да ги побеждаваме. Това заяви държавният глава Румен Радев на церемония в Гербовата зала […]