Възрастен мъж загина при катастрофа във Велинград

NetNews

Възрастен мъж е починал при пътен инцидент във Велинград. Сигнал за случилото се бил подаден вчера около 14.20 ч. в полицейското управление в курортния град. Незабавно към мястото били насочени екипи на полицията, пожарната и спешна помощ.

Пристигайки, полицаите установили, че 73-годишният П.Ш. от Велинград е загубил управлението над лек автомобил Citroen. Возилото навлязло в лентата за насрещно движение и се блъснало челно в стълб от електропреносната мрежа.

Линейка е транспортирала пострадалия в местната болница, но малко по-късно той е починал. Трупът е откарат за аутопсия в отделението по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик за аутопсия.

На местопроизшествието е извършен оглед, изясняват се причините довели до пътния инцидент и смъртта на шофьора. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пореден скандал във Висшата лига, този път в Манчестър Сити

Звездата на Манчестър Сити Бенжамен Менди се забърка в много голям скандал. Защитникът може да бъде наказан сурово както от клуба си и мениджъра Пеп Гуардиола, така и от Висшата лига. Причина за това е партито, което футболистът организирал, за да посрещне Нова година, въпреки забраните за подобни изяви заради […]