Вълци слязоха до къщите в Радомирско

NetNews

Вълци погнаха младите сърни в землището на село Друган, съобщи горският на селото Лъчезар Ковачки, цитиран от struma.bg. В съседните села голяма вълчица се е появила в близост до къщите, допълни Бранимир Агайл. Лъчезар и Бранимир са от ловната дружина на село Друган. Двамата вчера бяха спрели на пътя за Радомир и оглеждаха ударена от кола млада вълчица. „Непрекъснато вълчетата пресичат шосето, защото гонят младите сърнета, които са беззащитни”, обезпокоен заяви горският Лъчезар Ковачки.

Голяма дива свиня майка с шест малки премина в същото време край тях и пресече пътя. Лъчезар отправи призив към шофьорите по пътя Радомир – Долна Диканя да карат с повишено внимание, за да не блъснат я дива свиня, я вълк или чакал.

„В района има много чакали – каза Лъчезар. – Отначало помислихме, че сгазеното животно е чакал, но те са с по-дълги крака от тези на вълка”.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето колко струва на Red Bull катастрофата на Макс Верстапен

Кристиан Хорнер заяви, че катастрофата на Макс Верстапен след сблъсъка му с Люис Хамилтън в началото на Гран при на Великобритания струва на Red Bull близо 1,8 милиона долара. „Катастрофата ни струва приблизително 1,8 милиона долара. Подобен инцидент има огромни последици в ерата на бюджетни ограничения. Това бе най-големият инцидент […]