Вятърът се усилва

NetNews

Вятърът днес ще се усили, особено в Дунавската равнина и западната част на Горнотракийската низина, където временно ще е бурен. В някои области поривите му ще достигат до 80-90 км/ч., предаде БНТ.

Вечерта вятърът ще започне да отслабва. От север облачността ще намалява, но на места в Южна България ще има превалявания.

Максималните температури ще бъдат между 19° и 24°, над Черноморието от север облаците също ще намалеят, но все още по южното крайбрежие ще превалява. Ще духа умерен до силен западен вятър.

Максималните температури ще са около 20° – 21°. Температурата на морската вода е от 14° до 17°. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала.

В планините ще духа силен и бурен северозападен вятър. Облачността ще намалява, но в Родопите ще има валежи и гръмотевици.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Приеха 9 907 деца в общинските детски градини и ясли в София

Общо 9 907 деца са приети след първото класиране в системата на общинските детски градини и ясли в София, предаде NOVA. Над 3 400 свободни места остават за второ класиране за общинските детските градини и ясли в София, съобщават от Столичната община. Днес бе извършено първото класиране за прием в […]