Вятър обърна два автомобила в Сливенско

NetNews

Силният вятър в Сливенска област е обърнал два лекотоварни автомобила този следобед по републиканския път I-6 София-Бургас, съобщи БНР.

Пътят е отворен за преминаване, а полицията съветва шофьорите да се съобразят с товара и транспортните средства, които управляват при преминаване в този участък от пътя.

Първият инцидент по Подбалканския път е станал около 15 часа в района на разклона за село Тополчане.

Транспортното средство е изтеглено от пътя, на безопасно място в база селото. Вторият инцидент е станал в района на село Гавраилово.

И при двата случая няма пострадали, но превозните средства са били празни, което е предпоставка силният вятър да ги обърне, съобщиха от полицията. Оттам препоръчаха водачите да се съобразят с метеорологичната обстановка.

В момента в района на Сливен и околностите духа вятър със скорост от около 60-70 км в час.

Силният вятър причини незначителни щети в града и изкорени няколко дървета. Засега навсякъде има ток и вода, съобщиха от Общината.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Христо Стоичков извън идеалния състав за всички времена на France Football

Христо Стоичков остана извън идеалния състав за всички времена. Това стана ясно, след като авторитетното издание France Football обяви имената 11-те най-велики футболисти, избрани след гласуване на 140 журналисти от целия свят. От медията избраха схема 3-4-3, обявявайки имената на най-великите футболисти на три блока. Първоначално през ноември France Football […]