Ген. Григоров: Трябва да се премахнат хамелеоните, изпълняващи задачи на олигарсите

NetNews

Има достатъчно ясни и обективни критерии, по които българското общество да избира. Основните ни послания са да си върнем държавата и върховенството на закона. Не по-малко значимо е чест и достойнство за всеки един български гражданин. Това заяви пред Телевизия Евроком ген.-майор Валери Григоров от КП „Ние, гражданите“.

„Това може да стане чрез създаването на политическа среда, която отговаря на морални ценности и християнски добродетели“, добави той.

Според него трябва да се премахнат политическите хамелеони, които изпълняват задачи на задкулисието и олигархията.

Ген. Григоров припомни фалита на КТБ и застрахователната компания „Олимпик“, при които бяха нанесени множество щети на български граждани. Срещу България се водят дела в САЩ, при които БНБ е ответник, което би довело до финансови и политически негативи, посочи той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Неприятна вест за феновете на ЦСКА

ЦСКА почти сигурно ще продаде португалския халф Тиаго Родригрес през лятото, пише в-к "Тема спорт". Полузащитникът, който е бивш футболист на Насионал, Витория Гимараеш, Порто и Маритимо, подписа с "червените" през месец юни 2017, а през 2019 поднови контракта си до лятото на 2022. За този период той се превърна […]