Георги Марков: Бойко, не посягай към мандата. Бягай от него като от коронавируса

NetNews

"Бойко, не посягай към мандата. Бягай от него като от коронавируса. Не ти трябва такава беля. За какъв мир говориш, ти война не си направил". Този апел към премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отправи в ефира на "Хоризонт" бившият депутат от гражданската квота на ГЕРБ Георги Марков.

"България има политик с 5 поредни победи, с което побеждава Меркел, Орбан и Рюте. Бойко Борисов става старейшина на ЕНП", коментира той.

Георги Марков сподели, че се радва, че няма да бъде депутат в 45-ия парламент: "Слава богу, че няма да бъда".

По думите му няма свежи имена в новите формации, защото са познати "кой като министър при Бойко, кой като омбудсман".

Според Марков е нормално с едно телевизионно шоу да бъдат спечелени няколкостотин хиляди гласа и даде пример с Бепе Грило в Италия и Володимир Зеленски в Украйна.

"Коалицията "анти-ГЕРБ" има конституционно мнозинство и могат дори да променят Конституцията на страната", подчерта бившият конституционен съдия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тошко Йорданов, ИТН: Ще говорим след окончателните резултати

На този етап "Има такъв народ" няма да прави официални изявления, свързани с представянето на партията на парламентарния вот. Пред БНТ заместник-председателят на формацията Тошко Йорданов коментира, че ще изчакат Централната избирателна комисия да обяви окончателните резултати от изборите на 4 април и едва тогава ще говорят пред медии. "За […]