Георг Георгиев: В ГЕРБ никога не сме разчитали на номера, а на свършената работа

NetNews

Никога не сме разчитали на номера, за нас е най-важна избирателната активност. Това коментира заместник-министърът на външните работи и председател на ГЕРБ-младежи Георг Георгиев след тегленето на жребия в ЦИК за номерата в интегралната бюлетина за предстоящия парламентарен вот на 4 април.

,,ГЕРБ никога не е разчитала на номера във всеки един смисъл на думата, а на свършена работа и реални резултати. От тази гледна точка веднага мога да вляза в тона на гадатели и да започнем да опростяваме числото, дори тогава ще стигнем до 1 – 2 и 8 е 10, 1 и 0 е 1. Номер 1 – първа политическа сила. Смятам, че това, с което ние сме известни, на което обществото разчита и се уповава, е да свършим работата си с отговорност пред хората, пред България и да задълбочим резултатите, които сме имали до момента'', коментира Георг Георгиев.

Най-големият ни политически конкурент е БСП. Но ако се концентрираме върху това какво е важно да направим, защото не съм съгласен да мерим своя успех по неуспехите на другите, а да пресдтавим ние на какво сме способни, най-голямото ни предизивкателство ще е да се преборим с икономическата, социалната и епидемичната криза, която е причина за първите. Както това и да затвърдим репутацията на България на международната и регионалната сцена, добави той.

Георгиев посочи, че се прави всичко възможно, за да се гарантира висока избирателна активност на българите в чужбина.

,,В страната ЦИК, благодарение и на новите законодателни промени, направи така, че и хората под карантина да могат да гласуват. Най-важното за нас е високата избирателна активност'', посочи още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арда излъга Етър и се класира за четвъртфиналите на Купата на България

Арда спечели с 1:0 при визитата си на Етър и се класира за четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Гола за успеха реализира Иван Тилев (33). Още в 9-ата минута Румен Руменов отправи шут, но не успя да затрудни стража на домакините. В 20-ата минута и Кольо Станев от […]