ГЕРБ загубиха София, но спечелиха…“Факултета“!

NetNews

София – 23%, 75 ОУ в кв. "Факултета" – 52%. Само тези две числа са напълно достатъчни, за да се разбере как печели ГЕРБ, гневят се от организацията "Спаси София". От гражданската инициатива са категорични, че цялостните изборни резултати в столицата ясно свидетелстват как софиянци са показали, че управлението на ГЕРБ и Йорданка Фандъкова е изчерпано и няма да се примиряват с "авторитаризма, безидейността и алчността" му.

Ето какво още пишат от "Спаси София":

Необяснимо е как жителите на квартала, които са напълно забравени от Столичната община, които масово обитават незаконни къщи, газят в течаща канализация и живеят в кал… са толкова доволни от това управление, че редовно му гласуват огромна подкрепа. Историята от местните избори се повтори.

Вчера, в осем от десетте секции в училището във кв. "Факултета", членове на "Спаси София" следяхме за честността на вота. Имаше нарушения, за които подадохме сигнали, на които реагираха даже наблюдатели от OECD. В опит да бъдем отстранени от процеса, четирима от нас бяха набедени, че снимат в изборните секции, но бърза проверка от полицията установи, че това бе лъжа. Въпреки очакванията за масово гласуване в края на деня, такова не се случи. Според няколко опитни члена на СИК нашето присъствие вероятно е повлияло за това. Дано!

С резултатите софиянци показахме, че това управление е напълно изчерпано. Този мандат на Фандъкова е по-кошмарен от всеки предишен. ГЕРБ-ВМРО не приемат почти нито един доклад на опозицията, няма никаква отчетност за похарчените милиарди, кметът се крие в миша дупка и вместо да даде ясна посока за европейска София, се интересува единствено от собствения си ПР. Тотална безидейност и страхливост е сковала съветниците на ГЕРБ, които отказват да изпълнят даже собствените си обещания.

Фандъкова и съпартийците ѝ обаче със сигурност трябва да осъзнават едно – софиянци вече не толерираме и не се примиряваме с авторитаризма, безидейността и алчността на това управление!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жени задържани в Дубай след гола фотосесия

Генералното консулство на Русия в Дубах отправи запитване до полицията в града, съобщи ТАСС. Арабските медии съобщиха за задържани жени. Това е станало след фотосесия на терасата на апартамент. Част от жените са позирали голи. Видеото е било пуснато в интернет. Задържани са били около четиридесет души. Твърди се, че […]