ГЕРБ пусна жалба за купуване на гласове в деня за размисъл

NetNews

Структурата на ГЕРБ в Баните внесе жалба в ОИК заради съмнение за купуване на гласове в днешния ден за размисъл в общината. Утре там ще има частичен вот. В сигнала на ГЕРБ се посочва, че на територията на общината са забелязани над 30 коли с чужда регистрация, най вече кърджалийска и благоевградска.

Водачите на МПС-тата не са местни жители и всяват смут сред населението. "Имаме съмнения, че те извършват непозволена агитация в деня за размисъл. Допускам, че се правят и опити за купуване на гласове", сочи в жалбата си Митко Якубовски – общински ръководител на ГЕРБ в Баните. Той настоява Общинската избирателна комисия да провери случая, за да се гарантира неприкосновеността на изборния процес, настоява той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Радина Кърджилова готова с всичко за бебето

Стъпка по стъпка Радина Кърджилова се подготвя за идването на новия член на семейството. Бременната актриса, която скоро ще роди второ момченце, вече се е сдобила с най-важните неща, от които бебето ще има нужда. Последната голяма покупка, с която се похвали красавицата, е бебешко легло люлка, последна мода. View […]