Горан Благоев: Само за нашата партия е ясно кой я финансира

NetNews

Близо 30 години отстоявах обществени и национални каузи като журналист и мисля, че може би е време да ги отстоявам и като политик. Това каза в предаването „Още от деня“ по БНТ кандидатът за депутат от „Републиканци за България“ Горан Благоев, цитиран от novini.bg.

Мисля, че невинаги журналистиката, която традиционно смятаме за четвърта власт, има много полезни ходове в момента в България, заяви той.

Направил съм своя избор след няколко срещи и разговори с Цветан Цветанов. Цветан Цветанов е двигателят на партията. Той е човек, който работи. Това е партията, която най-пълно съответства на моите идеи, които съм отстоявал през активния си живот – неизменното място на България в Европа, евроатлантизма, посочи Благоев.

Цветан Цветанов не е част от статуквото близо две години. За тези две години той много израсна и като изказ, и като поведение, отбеляза кандидатът за депутат от „Републиканци за България“.

Ние сме единствената партия, за която има яснота кой я финансира – Павел Вълнев, подчерта Горан Благоев.

Главният опонент на „Републиканци за България“ е всяка политическа сила, която се опитва да отклони България от нейния естествен евроатлантически път. Съюзниците на партията ни, ако бъдем поканени да участваме в правителството, са въпрос на преговори, но виждаме своите съюзници в дясната част на политическото пространство. В ситуацията, в която България се намира, сме длъжни да намерим общия език, тъй като трудните времена след пандемията тепърва предстоят, каза още Благоев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Съдът постанови: Да бъдат разкрити полицаите, направили ужасяващи снимки на тялото на Коби Брайънт и дъщеря му

Съдът в Лос Анджелис постанови да бъдат оповестени имената на осемте шерифски заместници, които са направили ужасяващи снимки на тялото на Коби Брайънт и дъщеря му Джиана, а след това са ги разпространили. Делото бе заведено от вдовицата на баскетболната легенда Ванеса, която съди въпросните заместник шерифи. Съдът реши, че […]