Даниел Митов: Бойко Борисов не е свързан с Божков

NetNews

Ползвайки американските санкции те (служебното правителство, бел. ред.) ще се опитат да ударят по бизнес, които не са им интересни. Трябва да внимаваме много при прилагането на тези санкции да не започнем да дискриминираме хора, които нямт нищо общо с корупционните схеми. Бизнесът в България не е толкова голям. Това предупреди зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Той коментира, че санкциите ще имат имиджови щети за страната, но не трябва да се спекулира с темата.

Пред БТВ Даниел Митов беше категоричен, че споменатия в доклада на САЩ политически лидер, подкупван от намиращия се в Дубай Васил Божков, не е Бойко Борисов. Бившият н външен министър каза, че в публичното пространство вече се е появила информация кой е този лидер. Самият Митов обаче отказа в ефир да назове името.

„Няма да споменавам имена, не мога да съм обвинител на хора, но мога да коментирам, че това не е г-н Борисов. Ако той имаше каквото и да било общо, г-н Борисов нямаше да бъде поканен от ма посланик в резиденцията“, каза той.

Митов прехвърли топката към президента Румен Радев.

„Разпознава ли се г-н Радев във Васил Божков. Президентът заяви, че г-н Божков бил звучал по-убедително от обвинителите си. Все още ли смята това? Защо началничната на кабинета на министъра на МВР изведнъж си подаде оставка? Защото е свързана с партията на г-н Божков“, коментира той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тошко Йорданов: Гешев смята закона Магнитски за нещо по-маловажно от едни чорапи

Обявяването на българите, попадащи под ударите на закона Магнитски, поне там шест човека, между които, разбира се, Делян Пеевски и Васил Божков, особено за Пеевски, за който се правеха, че не съществува, та след този акт на САЩ, наблюдавахме една постоянна постоянна и тъпа картинка – българската прокуратура се чуди […]