Даниел Митов: Служебният кабинет не олицетворява нацията, защото в него няма представители на ГЕРБ

NetNews

Необходим е консенсус около извършването на холистична реформа в правосъдието, сподели пред Радио „Фокус“ заместник-председателят на ГЕРБ и бивш министър на външните работи Даниел Митов.

"Това, което трябва да се прави, е да погледнем на правосъдната реформа в цялост с всичките и сегменти. От начина, по който се обучават юристи, през следствието, прокуратурата и до съдилищата. В годините са правени реформи, които стоят като кръпки във всеки един от тези сегменти и те започват дори да се отричат една друга, да отричат своята валидност и да стоят нехомогенно“, каза Даниел Митов.

Атакуването на сегменти от правосъдието може безвъзвратно да компрометира идеята за правосъдна реформа в очите на гражданите. Реваншизмът и злобата са лош съветник, коментира той.

"Те никога не работят. Нито в личния, нито в обществения и политически живот“, каза заместник-председателят на ГЕРБ.

Служебният кабинет не олицетворява нацията, защото в него няма представители на ГЕРБ, а ¼ от българите са гласували за тази партия, категоричен бе Даниел Митов. Според него в 45-тия парламент е имало координация между определени протестни партии и президента Румен Радев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

6 знаци, които крещят: Зарежи го!

Чудите ли се дали тази връзка вече върви към своя край? Или просто осъзнавате, че може би това не е човекът, с когото бихте искали да прекарате живота си? Ето 6 знаци, които са силен индикатор, че е време да продължите напред като необвързана дама: 1. Лъже ви за всякакви […]