Ден 174: Протестът опита да осуети пряко включване на БНТ

NetNews

За поредна вечер протестиращи блокираха булевард “Дондуков” в столицата, предаде Българското национално радио.

Протестното шествие започна бавно се придвижва към Орлов мост, който за поредна вечер да бъде блокиран.

Те настояват за оставка на кабинета, главния прокурор Иван Гешев и честни избори. Затова те спряха за кратко пред централата на "Информационно обслужване".

Шествието се охранява от полицията, която има готовност традиционно да създаде организация на трафика при блокадата на пътната артерия.

Антиправителствените демонстранти в 174-тия ден на протест срещу кабинета и главния прокурор Иван Гешев се опитаха да осуетят пряко включване на екип на БНТ от търговския център срещу сградата на Националната телевизия по време на централната новинарска емисия, като темата бе различна от протеста.

До сериозна ескалация на напрежението обаче не се стигна, а екипът на БНТ се прибра в сградата на телевизията без инциденти, след като полицаи образуваха кордон пред сградата.

Протестиращите отново поискаха оставката на генералния директор на БНТ Емил Кошлуков и минути по-късно се насочиха и блокираха Орлов мост.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Експерт каза има ли странични реакции сред първите ваксинирани българи

Вече имаме над 2700 лица, които са получили първата доза от ваксината. Днес ваксинираните са над 1000. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ изпълнителният директор на Агенцията по лекарствата Богдан Кирилов. На 21 декември Европейската комисия издаде разрешение за първата ваксина, след това изпратихме продуктовата информация до […]