Деян Николов: Министри като Рашков имат място в следващ кабинет

NetNews

“ДПС подкрепиха председателя на НС и това може да значи всичко”, заяви представителят на партия “Възраждане” Деян Николов, който беше гост в предаването “Делници” по телевизия Евроком с водещ Николай Колев.

Николов обясни още, че част от приоритетите на водещата в парламента партия са притеснителни. Като такова той представи предложението за концесии на автомагистралите.

Политикът изтъкна, че в правителството следвало да има лица, които не просто са експерти, а и са честни и почтени. “Начинът, по който се комуникира с обществото, ми напомня на досегашния – през телевизора и фейсбук. Не съм оптимист в това отношение”, заяви още гостът.

“Някои министри от служебното правителство се справиха добре”, смята Николов.

Той даде пример за такива министри, посочвайки Бойко Рашков. И допълни, че лица като него могат да намерят място в следващ кабинет.

Политикът коментира и влизането на България в еврозоната.Той се обяви твърдо против това и разкритикува новите депутати, че не са взели отношение по темата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пожар изпепели апартамент в столичния квартал „Дружба”

Пожар изпепели апартамент в столичния квартал „Дружба” снощи, съобщи NOVA. Сигналът за огъня е подаден малко преди 20.00 ч. На място са изпратени 3 екипа на пожарната. Няма пострадали хора. Нанесени са обаче значителни материални щети. Тепърва експертиза ще установява причините за избухналите пламъци, като сред версиите са забравен електрически […]