Джамбазки: ВМРО няма общо със санкционираните от САЩ

NetNews

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира комисията, която Европейският парламент ще изпрати в страната ни заради скандала със санкциите, наложени от САЩ срещу шестима българи.

"Проверки не могат да се правят, моите уважения към европейските представители, но нямат правото, знанията да правят проверки", каза той. По думите му представителите от ЕП вече "са написали проверката и ще кажат това, което са си намислили".

Джамбазки коментира, че сред санкционираните лица няма нито едно от ВМРО. А относно Петър Харалампиев той е категоричен: "освен човешки отношения той няма връзка с ВМРО. Не е бил член на ВМРО, не е издигнат от ВМРО и не е предложен от коалицията".

Другият замесен в скандала със САЩ – Красимир Томов "има толкова връзка с ВМРО, колкото и Мустафа Карадайъ", каза Джамбазки. Той е бил главният секретар на Държавната агенция и няма отношение към партията на войводите, неговото назначаване е от царско време, доколкото си спомням, уточни Ангел Джамбазки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ВМРО няма общо със санкционираните от САЩ

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира комисията, която Европейският парламент ще изпрати в страната ни заради скандала със санкциите, наложени от САЩ срещу шестима българи. "Проверки не могат да се правят, моите уважения към европейските представители, но нямат правото, знанията да правят проверки", каза той. По думите му представителите от ЕП вече […]