Диана Дамянова: Гражданска война е последното пристанище на гербовидната мафия

NetNews

Гражданска война е последното пристанище на гербовидната мафия. Едно време комунистите казваха ”Тази власт с кръв сме я вземали и само с кръв ще я дадем”. За наша радост, в редиците на бившите комунисти се намериха мъдри и справедливи хора и разумът надделя. Те не изпратиха танковете и не заляха площадите с кръв. Не знам дали такава мъдрост и справедливост може да се очаква обаче от току що частично свалената от власт мафия. Те все още разполагат с прокурор, напълно готов да отбранява с маститото си тяло техните общи престъпления. И както виждаме, те са готови да противодействат всячески на служебния, но конституционно – легитимен кабинет.

Към тази готовност се присъединява и цялата олигархия, която иначе ще трябва да отговаря за своите придобивки. Към шумния хор на каскетщината, естествен партньор са и високопоставените административни калинки, които ще се бранят до последно. Защото с техните действителни компетентности, те наистина ще трябва да почистват входове, когато бъдат справедливо изритани от властта.

От няколко дни се вижда, че новата мантра на престъпниците от герб е, че изборите няма да бъдат честни. Сиреч, вече се готвят за отхвърляне на изборния резултат.

През това време прокуратурата на мафията и олигархията се стреми да предизвика конфликт с изпълнителната власт. Допускам, че се готвят и да започнат арести на хора от изпълнителната власт.

А това означава да излезем отново на улицата. И тогава …. конфликтът може да се окаже главното оръжие на мафията.

Бойко Борисов и Гешев знаят, че не направят ли последно усилие за бламирането на настоящата власт, то 46тия парламент и създаденото от него правителство, неизбежно ще ги вкарат в затвора. И за да не се случи това, днес се действа с единствена цел да се предизвика конфликт.

И ако комунистите и едно време все пак си отидоха без кръв, то може именно кръвта да е последната надежда за оцеляване на герберско-прокурорската мафия. Поне така ми изглежда!

Диана Дамянова, Фейсбук

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

“Лондонград”: как руските олигарси превземат британската столица

През последните 10 години от Русия са изнесени стотици милиарди. Голяма част от тях – в Лондон. Защо Великобритания е толкова любима на руските олигарси? Руските олигарси са изнесли стотици милиарди зад граница. Една от любимите им дестинации е Великобритания – неслучайно столицата на Обединеното кралство получи прозвището "Лондонград". А […]