Димитър Делчев: „Изправи се! Мутри вън!“ не се разпада

NetNews

От „Изправи се!“ обявиха, че обмислят да премахнат слогана на протестите „Мутри вън“. В същото време Татяна Дончева и нейното "Движение 21" води интензивни преговори за присъединяване към широкия ляв фронт под егидата на БСП.

"Изправи се!" не се разпада, водим преговори с различни политически субекти за обединение. Ние сме на една маса и преговаряме", каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Димитър Делчев, председател на Движение "България на гражданите".

Той добави, че Татяна Дончева има свое мнение, но коалицията е свършила работата, за която бе изпратена в парламента, в следващия ще има още по-важни задачи – задаване на новия политически дневен ред.

За него се върви към явяване в същия формат, това е желанието, макар че трябва да се изчистят някои неща.

Димитър Делчев изрази задоволство от действията на служебното правителство относно смяна на областните управители, рокадите в МВР и НАП, защото част от тях са изпълнявали единствено партийни цели, а не професионални.

Той е склонен да вярва на Атанас Атанасов относно подслушванията на политици, тъй като е опитен човек в сферата и има голяма логика партиите на протеста да бъдат подслушване, не защото са правили нещо лошо.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

От първо лице за аварийно кацналия самолет: Замириса на керосин

Самолет със 137 пътници на борда излетя от летище София, след технически проблем се върна и кацна аварийно. Няма пострадали хора. Пътниците вече са качени на друг самолет и излетяха за Египет. По официална информация не е ясно какъв е точно техническият проблем, но неофициална – е свързан с двигателя. […]