До 60 см сняг в Асеновградско

NetNews

Община Асеновград информира, че пътищата на територията ѝ се почистват интензивно от снегопочистващата техника. През изминалата нощ в планинските райони отново е имало снеговалеж, след който се е натрупала нова снежна покривка от 10-15 сантиметра. В най-високите части на общината снегът достига близо 60 сантиметра.

На места са се образували заледявания. Очаква се машините да обработят пътната мрежа във всички райони до ранния следобед на днешния ден. Община Асеновград предупреждава шофьорите, които ще предприемат пътувания в посоките: Червен – Горнослав – Орешец – Добростан – Мостово – Врата – Сини връх – Бор – Три могили; Жълт камък – Узуново; Асеновград – Лясково – Яврово – Добралък, да тръгват с автомобили, достатъчно подготвени за зимни условия, и да шофират внимателно.

В полските райони обстановката е спокойна. Пътищата са почистени и проходими при зимни условия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Елена Йончева стана председател на Контактната група по убежище в ЕП

Елена Йончева, депутат от групата на социалистите и демократите в Европейския парламент (ЕП), беше единодушно избрана за председател на Контактната група по убежище, съобщиха от пресофиса ѝ. Основната цел на структурата е да координира реформата на общата европейска система за убежище, която включва и новия пакт за миграция, представен от […]