Екатерина Захариева: ГЕРБ ще предложи друг премиер

NetNews

ГЕРБ ще предложи друг министър-председател. Нямаме обсъждани още имена за министри или кой ще бъде премиерът. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ министърът на външните работи Екатерина Захариева.

"Кабинетът ще бъде от хора в нашата партия, ние имаме достатъчно експерти. Ще предложим кабинет на ГЕРБ. Ще направим опит да предложим кабинет в тази трудна ситуация. Ако другите партии не ни подкрепят, президентът ще връчи мандат на втората политическа партия на г-н Трфонов. Надявам се да предложи такъв и да не избяга от отговорност", добави Захариева.

Тя коментира, че на тези избори ГЕРБ има 8 процента и половина разлика от втората политическа сила.

"Така ни подредиха избирателите. Вотът не се дели на такъв в България и на такъв в чужбина, 70 000 повече са тези, които са гласували извън страната", допълни Захариева.

По думите ѝ опашки е имало и в България, тъй като е трябвало да се спазват противоепидемичните мерки.

"Това, че има грешки в протоколите, не означава, че има манипулация в резултата. Ние сме отговорна политическа партия и сме длъжни да предложим кабинет", заяви Захариева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Световен шампион е в тежко състояние, ще се подложи на спешна трансплантация

Руският хокеен национал Алексей Емелин ще се подложи на спешна трансплантация на черен дроб, обявиха медиите в страната. 34-годишният защитник беше транспортиран в тежко състояние от Казан в Москва, където се очаква да бъде извършена операцията. Капитанът на Авангард (Омск) беше откаран в клиника в Казан след първия финал от […]