Значителна част от София остава без топла вода

NetNews

Причината е тест на газопровода към ТЕЦ-Изток и ремонти по магистралните трасета в източните квартали и част от центъра.

10 дни без топла вода ще останат над 6270 абонатни станции в източните квартали на София заради планово спиране на топлоцентралата в кв. Дружба. През този период ще бъде извършена проверка на газовите трасета и смяна на филтрите.

Заради профилактика на магистрални тръбопроводи без топла вода за 7 дни ще бъдат още 3800 абонатни станции в центъра на столицата.

"Ще извършим ремонти и по топлопреносната мрежа в участъци, които са компрометирани и аварирали през време на миналия отоплителен сезон, след което ще бъде възстановено топлоподаването на 11 август към източните квартали", заяви Росен Флоров, директор на "ТЕЦ-Изток".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Айфеловата кула отново отвори

Айфеловата кула посрещна туристи за пръв път от близо девет месеца. Символът на Париж отвори отново врати за посетители, докато Франция въвежда нови правила за борба с коронавируса, целящи да възпрат бързо разпространяващия се вариант Делта, предаде Асошиейтед прес. Първите посетители, които бяха маски, се качиха на асансьорите видимо развълнувани. […]