Ивайло Дичев: Иде експертно правителство с надпартийни лица

NetNews

Има такъв народ ще изгубят, ако сега не предложат кабинет. Очаквам експертно правителство с надпартийни лица. Това каза културният антрополог проф. Ивайло Дичев пред БНТ.

"Според него партиите са разбрали, че противопоставянето, съпътствано с обиди и прекрачване на границите на добрия той, вече омръзва на хората. Демократична България успя да удържи, не избухна много силно. БСП доста се обиди, че никой не ѝ признава, че е опозиционна партия", коментира той.

Дичев вижда опит за сближаване.

"ИТН е антисистемна партия, наследник на движения на "Ку-Ку", което искаше да възпитава гражданите в смях. ИТН сега търсят къде да бъдат. Слави Трифонов е в тежък конфликт с БСП. Той беше против Виденов. На следващия момент се скара с Костов. Сега търси средна позиция. Слави Трифонов има причина, заради която не участва активно. Генералният проблем е, че лидерите се крият", посочи още той в предаването "Референдум".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Овергаз" прави първия български терминал за втечнен газ?

Българският доставчик на природен газ "Овергаз" ще разшири бизнеса си в региона на Западните Балкани и смята да изгради терминал за втечнен природен газ на албанското крайбрежие, обявиха от компанията. Подробните планове относно намеренията за разширяване на "Овергаз" ще бъдат обявени скоро, каза пред SeeNews Нери Терзиева, мениджър за връзки […]