Ивайло Мирчев: Никой не иска да работи с ГЕРБ заради корупцията

NetNews

В момента сме в турбуленция, свидетели сме на едни мутренски взаимоотношения, корупция на всички нива, натиск върху медиите. Оттук нататък партиите на промяната трябва да седнем и да помислим как тази страна да бъде преведена по пътя, в който хората да се успокоят, да влезем в коловоза на модернизацията и на икономическото развитие.

Това каза в студиото на „Лице в лице“ Ивайло Мирчев от „Демократична България“.

Той допълни, че бизнесът трябва да може да прави бизнес, т.е. да участва в държавни поръчки без мисълта, че трябва веднага да плати на някого.

Политикът заяви, че никой не иска да работи с ГЕРБ по определени причини, като основно заради купуване на гласове.

„Дигитализация и електронно управление не се прави от аналогови хора. Години наред наблюдавахме точно това – аналогови хора се опитваха да дигитализират страната и да въвеждат електронно управление. Основните технологични инвеститори отдавна отбягват България“, допълни Мирчев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

„Кафе с кауза“ - една нова инициатива на „Изправи се! Мутри вън!” - Ямбол

С нова инициатива - „Кафе с кауза“, кандидатите за народни представители от коалиция „Изправи се! Мутри вън!” провокират активността на ямболските граждани. Идеята е в поредица от тематични срещи да се обсъдят конкретни мерки, действия и политики, които да трасират пътя на промяната и да бъдат в основата на новия дневен ред на държавата. Срещите ще се състоят в кафенето на Сити център – Ямбол „Приятели”, намиращо се до офиса на формацията.