Иван Иванов, БСП: Приемственост от служебния кабинет ще е добър знак

NetNews

Ще подкрепят ли социалистите правителството на "Има такъв народ"? Гост по темата в "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS е зам.-председателят на ПГ на БСП Иван Иванов.

"От днешната среща се даде добра посока за продължаващи разговори за съставяне на кабинет", обяви той.

По думите му диалогът с „Има такъв народ“ е вид израстване в сравнение с предния парламент.

"На днешната среща не са коментирани постове. Приемственост от служебния кабинет би била добър знак, защото той има добра оценка. Янаки Стоилов би бил добър пример за приемственост", смята Иванов.

Според него между ИБГНИ и ИТН има допирни точки по отношение на съдебната реформа, преизчисление на пенсиите и изваждането на ГЕРБ от властта. А всички решения във връзка с подкрепата за кабинет на "Има такъв народ" ще бъдат взети утре на пленума.

Зам.-председателят на ПГ на БСП не счита, че трябва да се търси индивидуална отговорност за резултата на БСП на изборите, а Корнелия Нинова не бива да подава оставка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Извършиха първата трансплантация на изцяло изкуствено сърце в Европа

За първи път в Европа беше извършена успешна трансплантация на изцяло изкуствено сърце, съобщава Евронюз. Операцията е била извършена в Неапол, Италия. Сърцето е вид биопротеза и е разработена от френска компания. Вече са били извършвани трансплантации на пациенти в Съединените щати по време на клиничните изпитания, но операцията в […]