Идат виелици и навявания

NetNews

Днес ще бъде облачно с валежи от сняг, в източните и южните райони – от дъжд, предаде БНТ. Вятърът отново ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще започне да нахлува студен въздух. Максималните температури ще са между 1° и 12°; минималните – минус 1 и 4°, в източните и южните райони – до 7-8°.

В планините ще бъде облачно, мъгливо с валежи от сняг. Ще духа югозападен вятър, който около обяд ще започне да се ориентира от север, ще се усили и с него ще започне застудяване. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра – около минус 4°.

През нощта срещу сряда и в Източна България дъждът ще премине в сняг, ще бъде интензивен и в комбинация със силен северен вятър ще има виелици и навявания.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

От заведенията поискаха оставката на здравния министър

От Сдружението на заведенията настояват министърът на здравеопазването да подаде оставка и да се извини заради нанесените щети. Според тях той води лична война със заведенията, а не с COVID-19. Те питат защо се разхлабват мерки, при положение че новият щам вече е в България и къде е ръстът на […]