Идват облаци, условия за градушки

NetNews

Днес от запад облачността ще се увеличава, ще е купеста и купесто-дъждовна и около обяд в Западна България, а до вечерта и в централните райони от страната ще има краткотрайни валежи от дъжд, в отделни райони – придружени от гръмотевици. Ще има условия и за градушки, предава БНТ.

През нощта срещу сряда в Централна България явленията ще са интензивни. Минимални температури – между 2° и 7°; максимални – предимно между 17° и 22°.

Сутринта в планините ще е предимно слънчево, но преди обяд в масивите от Западна, а до вечерта и в Централна България ще има превалявания от дъжд, на места интензивни и придружени от гръмотевици.

Над около 2000 метра ще превалява сняг. Ще духа умерен и силен вятър от юг-югозапад, който до вечерта ще се ориентира от запад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра – около 5°.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Постоянен арест за обвинения от трагедията в столичния квартал Бенковски

Софийският градски съд остави за постоянно в ареста 56-годишния Атанас Соколов, който е обвинен, че е убил по непредпазливост приятелката си Мария Кокилкова, предаде БНР. Жената беше открита мъртва в дома им в столичния квартал "Бенковски" в ранните часове на 8 април, а съдебните медици установиха множество следи от насилие […]