Изгоненият от БСП депутат: Никого не съм удрял, бях на 5-6 км от побоя

NetNews

От медиите научих, че съм участвал в някакво сбиване. Това не е истина, защото по време на инцидента аз съм бил на 5-6 км от мястото. Това заяви в ефира на bTV народният представител от БСП Иван Д. Иванов, който вчера беше изключен от Националния съвет на партията заради анонсирано от левицата сбиване между него и председателя на областния съвет на БСП в Долни Чифлик Валентин Вълчев.

"Доколкото разбрах, всичко е станало пред областния съвет на БСП в Долни Чифлик, а по това време аз бях в центъра на град Варна. Да, бях преди това в Долни Чифлик, но не останах, тъй като по свои причини реших да си тръгна'', сподели още Иванов.

"Валентин Вълчев няма как да не го познавам, но държа да кажа, че не съм го виждал от три месеца, от Конгреса на БСП в София. Той си е председател на Долни Чифлик, а аз съм народен представител, няма никаква вражда между нас. Категорично не съм го удрял", обясни още депутатът и добави, че полицията все още не е разговаряла с него.

"Навлизаме в дълбоките води на вътрешнопартийните битки по места. Това е тригодишна борба за надмощие, а целта е да бъда елиминиран", твърди Иванов и обяви, че очаква да бъде изключен и от парламентарната група на БСП.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Почина голяма легенда на Съветския съюз

Авторът на победния гол на първото европейско първенство Виктор Понеделник почина на 83 години. Руснакът донесе титлата на СССР през 1960 година, разписвайки се на финала срещу Югославия в 113-ата минута. Редовното време на срещата завършва при резултат 1:1. Тогава първенството се нарича Европейска лига на нациите и за финалите […]