Излезе аутопсията на мъжа, починал след ваксинация с „АстраЗенека“

NetNews

Остра вирусна инфекция, поразила вътрешните органи на 47-годишния Ивайло от Благоевград, който издъхна в дома си и близките му твърдяха, че е починал 2 дни след ваксинирането му с Астра Зенека, е починал след остра вирусна инфекция, поразила вътрешните му органи. Toва пише struma.com.

Мъжът е бил с ковид-19 и не се е лекувал, за да се стигне до фаталния изход, твърдят медиците, след направената му аутопсия.

Така версията, че е умрял след ваксиниране, отпадна. Ивайло е имал и други съпътстващи заболявания.

Припомняме, че 47 годишният бе намерен мъртъв от близките си, които бяха категорични, че причина за смъртта е направената ваксина.

Проверка на struma.com вчера установи, че не преди два дни е ваксиниран, а на 11 март, заедно с майка му. Ваксината е поставена в РЗИ. Той издъхна в нощта срещу 17 март. По случая върви проверка в РЗИ, а някои твърдят, че роднините му са поискали и прокурорска проверка.

"Ваксината няма нищо общо със смъртта на Ивайло, имал е и тежки съпътстващи заболявания", казаха от болницата в Благоевград.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Китай няма да прави компромис със своя суверенитет

Китай обяви своето намерение да не прави компромиси със своя суверенитет. Това обявиха от китайското външно министерство, съобщи ТАСС. Предстои среща на високо равнище между двете страни. Разговорите ще се проведат в Аляска. На срещата ще присъства американският държавен секретар Антъни Блинкен. Той ще разговаря с китайския външен министър Ван […]