„Има такъв народ“ пренареждат листите, Слави Трифонов е под въпрос

NetNews

Листите за предстоящите предсрочни парламентарни избори на "Има такъв народ" ще се редят наново, не се знае дали Станислав Трифонов ще е в тях. Това каза пред журналисти в парламента зам.-председателят на ПГ "Има такъв народ" Ивайло Вълчев.

Ние не сме партия със стогодишен живот, в която да има наследствени места в парламентарните листи, подчерта той. Всеки от нас може да не е в следващите листи, отговори Вълчев на въпрос дали лидерът на партията Станислав Трифонов ще бъде в тях.

Ще обсъдим кой с какво се е почувствал полезен, какво е свършил в този твърде кратък живот на НС, с малкото комисии нямаше много поле за изява на различните специалисти, обясни Вълчев как ще се редят листите на кандидатите за депутати в "Има такъв народ".

Личната му оценка за коефициента на полезно действие на този парламент, така както работи, е малко над нулата.

За щастие, допълни Вълчев, някои задачи, които си бяхме поставили /промени в Изборния кодекс/, се надяваме да сложат добра основа за предстоящите избори.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нарязаха лицето на 48-годишен мъж при скандал в Симитли

Около 22:50 часа на 06.05.2021 г. е получено съобщение за възникнал скандал в района на ул. „Вихрен“ в гр. Симитли между трима мъже на 25, 48 и 58 години от града. По време на спречкването е пострадал 48-годишният, който е получил порезна рана в областта на лицето. Със заповед за […]