Инджов: Без крачка назад от Трифонов, отиваме на трети избори

NetNews

Ако от ”Има такъв народ” не направят крачка назад и не ревизират състава на правителството, приоритетите и не започнат да говорят в конкретика как ще се преборят с корупцията, как ще бъде ревизиран Висшият съдебен съвет, какво ще се случи с главния прокурор, Съвета за електронни медии и генералния директор на БНТ, отиваме към трети парламентарни избори.

Това прогнозира в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТV+ и TV1 Иво Инджов, доцент по журналистика във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" и експерт по политически комуникации, цитиран от Фрог нюз.

Според него начинът, по който партията на Слави Трифонов предложи правителство, не е начинът, по който да се даде на българия един работещ кабинет. "Не може със стари политици да се прави ново начало", смята Инджов.

Инджов е убеден и, че БСП и ГЕРБ "лека-полека ще си отидат, ще се маргинализират и ще станат като днешното СДС". ГЕРБ оттук нататък ще се свива, маргинализира, това няма да се случи толкова бързо, колкото стана с НДСВ, защото те изконсумираха много власт, все още имат структури и областни кметове. БСП остава свита до своя предимно много възрастен електорат и няма свежи сили. Председателят на БСП Корнелия Нинова дължи обяснение на хората с леви нагласи, защото за първи път БСП е с такъв скандално нисък резултат, смята той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 14.07.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен Може да сте леко мистично настроени и това ще ви кара да виждате знаци едва ли не във всяко нещо. Внимавайте с парите, особено с чуждите. Действайте целенасочено и упорито, не позволявайте дребни неприятности да ви откажат от намеренията ви. Телец Днес бихте могли да имате […]