Интензивен трафик към столицата в последния почивен ден

NetNews

Очаквано-интензивен e автомобилният трафик в почивния ден. Много хора сляха великденските и гергьовските празници, предаде БНТ.

Днес отклоненото движението по АМ "Тракия" през село Ракитница беше малко по-спокойно. Не се образуваха тапи по стария път между Чирпан и Стара Загора.

През целия ден бяха натоварени входовете на София. Катастрофа с пострадали ограничи движението около 16 ч. движението по АМ "Хемус". Засилено полицейско присъствие има около четирите тунела преди влизането в столицата. Екипи на жандармерията и на пътната полиция отбиват тежкотоварните камиони в най-дясната лента заради засиления трафик, пердаде БНР.

По пътищата в Югозападна България днес се е пътувало спокойно. Не такава е била обстановката на граничния пункт "Кулата", където се е изчаквало по около 2 часа.

Трафикът на магистрала "Тракия" в посока София е интензивен. Полицейско присъствие има на входовете на града.

От пътната полиция поясниха, че ако трафикът се засили, имат готовност да изключат светофарите и движението да се регулира от полицаи.

Засилен е трафикът и в района на Владая за идващите от Перник.

МВР препоръчва на шофьорите, ако попаднат в задръстване, да изчакват и да не изпреварват рисково.

На Орлов мост в София трафикът също е затруднен поради катастрофа.

18 души са починали в катастрофи по пътищата на България в серията от почивни дни, коментираха от Пътната полиция.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Семейство пострада в катастрофа край Благоевград

Семейство пострада при катастрофа край Благоевград днес, предаде БНТ. Баща, съпруга, дъщеря и приятелят ѝ са с травми, след като с колата си отнели предимството на друг автомобил и последвал удар. Пътният инцидент стана към 14.30 часа на "Зелендолско шосе". Пострадалите са без опасност за живота в частната болница в […]