И зам.-директорът на ГДБОП Димитър Брайков се разделил с поста си

NetNews

Зам.-директорът на ГДБОП Димитър Брайков също се е разделил с поста си, информира Фрог нюз, позовавайки се на свои източници.

Брайков бил преназначен в специално откритата за изборите структура към министъра. Работещите в звеното би трябвало да го подпомагат със съвети за начина, по който да се справи с купуването на гласове.

В него беше сложени и бившият началник на „Вътрешна сигурност“ Стефчо Банков. Той обаче се оплака, че канцеларията му се намира в ъгъла на министерството, до тоалетната. В същото звено вече се водят на работа няколко отстранени директори като например бившия на ГДБОП Любомир Янев и на гранична полиция Светлин Кичуков. Напълно възможно е това звено да играе роля само до приключване на изборите, след което да бъде напълно закрито.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Откриха труп на 7-г. момиченце в къща в Самоковско

Тяло на 7-годишно дете е открито в къща в село Ковачевци, Самоковско, съобщиха за bTV от Спешна помощ. По първоначални данни детето е изчезнало и е била извикана полиция, за да го търси. Полицаите откриват момиченцето при претърсване на къщата. В 22:50 ч. е извикан екип на Спешна помощ, който […]