Кабинетът провежда отложеното заради инцидента с изтребителя заседание

NetNews

Служебният кабинет ще заседава от 10.00 ч, предаде novini.bg. Вчерашното редовно заседание на Министерския съвет бе отложено заради инцидента със самолета МиГ-29 край Шабла. На място пристигнаха премиерът Стефан Янев и министърът на отбраната Георги Панайотов.

Очаква се кабинетът да определи председател на Националната комисия за борба с трафика на хора и национална точка за контакт по Механизма за върховенство на правото.

Правителството ще направи и промени в решение на Министерския съвет от 2017 г. за създаване и организиране на дейността на постоянно действащ междуведомствен координационен механизъм за присъединяване на България към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 10.06.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен Волевите усилия, които полагате за едно или друго, може да се приемат като провокация. Подходящ момент за диета, но труден за взаимоотношенията. Телец За разлика от предишните дни днес ще се чувствате доста по-добре. Няма да сте толкова нервни и напрегнати, а това ще е гаранция, […]