Каракачанов: В следващото НС трябва да има „стена“, която да спре протестърските формации

NetNews

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призова лидерите на патриотичните формации да направят "крачка встрани", за да дадат шанс на онези хора, които гласуват за патриотични и националистически формации, за да има в следващия парламент "стена", която да спре протестърски формации да сменят облика на България.

"Истанбулската конвенция…да пуснат Македония в Европейския съюз, без тя да си е променила антибългарската политика. Това го правят, защото така им казват от някои посолства", заяви Каракачанов в "Денят започва с Георги Любенов".

Не ме блазни мисълта, че ВМРО е най-голямата патриотична формация с близо 4 процента, допълни Каракачанов.

Според лидера на ВМРО в 45 НС е отворена вратата на неоосманизма, с промените в Изборния кодекс. Направиха го едни хора с желанието си да вземат 5000-10 000 гласа повече, допълни Каракачанов.

Според него не трябва да се делим на "фили" и "фоби", а да се търси национално помирение. Акцент трябва да бъде демографската криза, защитата на малкия и средния бизнес. Не съм уволнил нито един назначен от предишните, само защото е назначен от предишните.

Не ме интересува на кой е човек, интересува ме дали ще върши работа или не става, коментира Каракачанов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Спешна среща заради израело-палестинския конфликт

"Предвид текущата ескалация между Израел и Палестина и недопустимия брой на цивилните жертви свиквам извънредна видеоконференция на министрите на външните работи от ЕС във вторник 18 май. Ще координираме и ще обсъдим начина, по който Съюзът може да допринесе най-добре за прекратяване на сегашното насилие", написа шефът на европейската дипломация […]