Караянчева: ГЕРБ трябва да спечели тези избори, обратното е хаос и безвремие

NetNews

С послания за ред в хаоса, стабилност и предвидимост в държавата, и тотална съпротива на реваншизма ГЕРБ Кърджали откри кампанията си за предсрочните парламентарни избори на 11 юли. Листата за народни представители на коалицията ГЕРБ-СДС е водена от председателя на 44-ия парламент Цвета Караянчева, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Тя я представи като силен отбор от амбициозни и мотивирани хора, сплав от опит и младост, с представители на различните етнически общности в седемте общини на Източните Родопи, които излизат за победа в името на здравия разум и за доброто на цялото общество. Специални гости на събитието бяха заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов и политическият анализатор Антон Тодоров.

„Ние трябва да спечелим тези избори, длъжни сме. Защото обратното е хаос и безвремие. България не може да си го позволи“, категорична бе Цвета Караянчева.

Преди да представи своите подгласници в листата тя говори за недоносения Изборен кодекс, за заиграването с мажоритарния вот и машинното гласуване, за отказа на втората политическа сила да поеме отговорност за управлението, за секциите в Турция, реваншизма на служебното правителство и влизането на БСП във властта през задния вход, за амбициите на кукловод на президента Румен Радев. Втори след Караянчева е бившият областен управител Никола Чанев, трети е Въльо Ангелов – управител на банков клон в Кирково, четвърти – икономистът Ервин Хасан от Джебел. След тях се нареждат Елеонора Узунова – социален работник от Крумовград, д-р Адам Персенски – хирург от Ардино и бивш заместник – министър на здравеопазването, Асие Мурад – медицински специалист от Черноочене, Стефан Мухтаров – финансист от Момчилград, Севда Камбурова – юрист, доскоро заместник областен управител на Кърджали и началникът на РУО Гроздан Колев – филолог.

„Виждам радост, ентусиазъм и готовност за битка, а г-жа Караянчева е най- големият политически боец, който познавам – и тук, където води епични битки с ДПС, и в Народното събрание. Невероятни късметлии сте, че тя е водач на листата в Кърджали“, заяви Даниел Митов.

По думите му, Румен Радев е сбъднал мечтата си да управлява с помощта на служебен кабинет, а след това целта му е да сглоби нова тройна коалиция с БСП, ДПС и техните производни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стефан Янев: Ако назначените експерти не работят в интерес на хората, ще сменим и тях

Има съпротива срещу действията на служебното правителство, заяви в предаването "Седмицата" на "Дарик" служебният премиер Стефан Янев. Наясно сме, че тези трудности са резултат от едно системно мислене и правене на политика по един определен начин в един определен период от време- това, което наричаме преход. Разбира се, има хора, […]