Караянчева: Реденето на листите не е лек процес

NetNews

Всички ваксини, които са налични трябва да бъдат употребени. Важно е българските граждани да се ваксинират. Това заяви председателят на парламента Цвета Караянчева в предаването Панорама.

По думите ѝ зелената зона, която се оформи, е една стъпка напред, начин колкото може повече хора да се ваксинират. Антиваксарските нагласи започнаха да намаляват, посочи тя.

Когато човек стане политик, той е готов да го съдят по всякакви въпроси, включително и заради фалшивите новини. Пенсиите, заплатите на учителите, полицаите, военните, за тези четири години, са увеличени. Всички тези неща трябва да се казват. По това да ни съдят, подчерта Караянчева.

Аз работя в това НС и за мен този пост е работа, която трябва да се свърши. Това Народно събрание със самото си откриване започна да работи и си поставихме много високи цели. Винаги сме си признавали грешките, но духът на парламента не се задава само от управляващото мнозинство, посочи Караянчева.

Ние не работим, за да е добре опозицията, а за да е добре българският народ, подчерта председателят на НС.

По думите ѝ реденето на листите не е лек процес.

Имаме много сериозна традиция в това. Ще има министри, ще има успели депутати. Разчитаме и на познати лица и на нови лица. Всяка година отивам на Шипка, за да се поклоня пред загиналите воини, които са загинали. Ако някой иска да чете слова, нека да го направи, посочи тя.

Караянчева влезе в спор за Георги Свиленски от БСП относно руската ваксина. Кой ви гарантира, че руската ваксина е ефективна, попита го тя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Уволняват шефа на болницата във Велинград

След разследване на NOVA по искане на Районната прокуратура в Пазарджик съдът отстрани д-р Жеко Чешмеджиев от длъжността му като управител на „МБАЛ Велинград“ ЕООД, гр. Велинград.Той е обвинен за използване на неистински документи в качеството му на длъжностно лице пред директор на РЗОК в града през 2017 г. и […]